Хотелска верига

Хотел „Bon Bon“ е първият от веригата и отвори врати през лятото на 2015 година. Хотелът се намира на тиха и спокойна улица в центъра на София. Храм-паметникът Св. Александър Невски и Централна автогара се намират на пешеходно разстояние от хотела. В близост е метростанция „Лъвов мост“, както и много ресторанти и заведения. Хотел „Bon Bon“ е от типа семейни хотели, като в него ще откриете уюта, спокойствието и топлото отношение на собствениците и персонала на хотела.

Вторият хотел от веригата, „Bon Bon Home” стартира работа пред лятото на 2016 година. Той се намира на същата улица, на 5 минути пеша първият хотел „Bon Bon“. Помещенията тук са по-просторни, като хотелът разполага предимно с апартаменти.

Най-новият хотел от веригата „Bon Bon“ носи името Central. Той се намира в самото сърце на София, между пл. Македония и Съдебната палата. Хотел „Bon Bon Central“ в от по-висока категория, тип бизенес хотел, и привлича гостите си с СПА център, фитнес, конферентна зала и централното си местоположение, като същевременно запазва уюта и личното отношение към всеки гост, характерни за веригата.

През януари 2017 година очаквайте откриването на най-новия хотел от веригата - "Bon Bon SPA Hotel".

Хотели
Bon Bon Central Bon Bon Central
Bon Bon SPA Hotel Bon Bon SPA Hotel
Bon Bon Hotel Bon Bon Hotel
Bon Bon Home Bon Bon Home
Bon Bon Struma Bon Bon Struma
CLOSE