Хотелска верига

Хотел „БОН БОН“ е първият от веригата и отвори врати през лятото на 2015 година. Хотелът се намира на тиха и спокойна улица в центъра на София. Храм-паметникът "Александър Невски" и Централна автогара се намират на пешеходно разстояние от хотела. В близост е метростанция „Лъвов мост“, както и много ресторанти, кафенета, магазини, банки. Хотел „БОН БОН“ е от типа семейни хотели, като в него ще откриете уюта, спокойствието и топлото отношение на собствениците и персонала на хотела. На територията му има прекрасна тиха градина, където гостите могат да се насладят на тишина и спокойствие в самото сърце на забързания град.

 

Вторият хотел от веригата, „БОН БОН ХОУМ” стартира работа пред лятото на 2016 година. Той се намира на същата улица, на 5 минути пеша от първият хотел „БОН БОН“. Помещенията тук са по-просторни, като хотелът разполага предимно с апартаменти. От началото на 2019 г., той предлага само дългосрочно настаняване.

 

За нискобюджетните туристи, веригата „БОН БОН“ предлага  "АРТЕ ХОСТЕЛ". Той отново се намира в самото сърце на София, но този път е насочен и към нискобюджетните туристи и посетители на столицата. Хостелът се намира в напълно реновирана сграда с характерен за близкото минало архитектурен стил и привлича гостите с модерния си артистичен интериор, като същевременно запазва уюта и личното отношение към всеки, характерни за веригата. На напълно достъпни цени, гостите могат да споделят общото пространство, да си приготвят вкусна храна в модерната кухня или да се отпуснат в сенчестата градина под лозите.

 

Най-новата придобивка за хотелска верига БОН БОН е новооткритото ни бижу - АПАРТХОТЕЛ БОН БОН, отворил врати през януари 2022 г. Разположен е отново в центъра на София, на тихата уличка Тимок, в новопостроена сграда. Хотелът предлага просторни луксозно обзаведени студиа и апартаменти с напълно оборудвани кухни. Всяко студио е с плоскоекранен ТВ, климатик и безплатен интернет. Осигурен е и безплатен паркинг за гостите с автомобили.

 

През лятото на 2022 година очаквайте откриването на най-новия хотел от веригата, отново в централната част на столицата!

Хотели
БОН БОН АПАРТХОТЕЛ БОН БОН АПАРТХОТЕЛ
BON BON HOTEL BON BON HOTEL
BON BON STRUMA BON BON STRUMA
АРТЕ ХОСТЕЛ АРТЕ ХОСТЕЛ
CLOSE