Хотелска верига

Хотел „Bon Bon“ е първият от веригата и отвори врати през лятото на 2015 година. Хотелът се намира на тиха и спокойна улица в центъра на София. Храм-паметникът Св. Александър Невски и Централна автогара се намират на пешеходно разстояние от хотела. В близост е метростанция „Лъвов мост“, както и много ресторанти и заведения. Хотел „Bon Bon“ е от типа семейни хотели, като в него ще откриете уюта, спокойствието и топлото отношение на собствениците и персонала на хотела.

Вторият хотел от веригата, „Bon Bon Home” стартира работа пред лятото на 2016 година. Той се намира на същата улица, на 5 минути пеша първият хотел „Bon Bon“. Помещенията тук са по-просторни, като хотелът разполага предимно с апартаменти.

Най-новият хотел от веригата „Bon Bon“ носи името Central. Той се намира в самото сърце на София, между пл. Македония и Съдебната палата. Хотел „Bon Bon Central“ в от по-висока категория, тип бизенес хотел, и привлича гостите си с СПА център, фитнес, конферентна зала и централното си местоположение, като същевременно запазва уюта и личното отношение към всеки гост, характерни за веригата.

През януари 2017 година очаквайте откриването на най-новия хотел от веригата - "Bon Bon SPA Hotel".

Хотели
Bon Bon Hotel Bon Bon Hotel
Bon Bon Struma Bon Bon Struma
CLOSE